Aftale

Hastigheds-Boost: (Sundheds-Tjek)

  • Vi gør din maskine mærkbar hurtig igen, især hvis den føles langsommere end fra ny. Både i alm. brug og surfing på nettet. Hvis ikke det hjælper på internettet, så tester vi din forbindelse.
  • Vi tester om du har nok ram, om dine drivers er opdateret, mængden af støv, virus indikation m.m.
  • Du får fortalt tingene fra teknikeren i forståeligt almindeligt dansk.
  • Hvis besøget viser, at du har brug for Doktor Pakken, tilbyder vi denne til kun 300 kr. (normal pris 600 kr. Hvilket betyder, at vi så skal have din pc med til værkstedet og efter 1-3 dage returnere vi den til en aftalt adresse.

Prisen er kun 500 kr. inkl. alt pr. besøg, gælder kun 1 pc og der er sat op til 2 timer af til opgaven. Opgaven kan godt være løst hurtigt, men prisen er fast uanset hvor lang tid det tager.

Du skal selv booke aftalen i vores online kalender herunder:

Området, der er dækket, gælder 30 minutters kørsel i bil fra Banegårdspladsen, 8000 Århus C. Du kan tjekke om din bopæl lever op til kravet her: TRYK HER for rute beregning. Ligger du udenfor området, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nederst så vi kan aftale særskilt pris for dig.


Andre opgaver du selv skal indlevere:

  • Ødelagt skærm på bærbar pc: Ikke touch skærm og ikke tablet.. kun bærbar pc.
  • Udskiftning af blæser: gælder både bærbar og stationær computer.
  • Udskiftning/kloning af harddisk: de fleste vælger at benytte SSD harddiske nu. TAG HARDDISK TESTEN HER
  • Nulstilling/reparation af windows: vil windows ikke starte? eller vil du have frisk start?
  • Dataredning/Sikkerhedskopi: foretages ofte ved defekt pc eller i forbindelse med frisk start.
  • Doktor Pakke: en komplet løsning med mange timers arbejde inkl. Hastigheds-Boost. Der foretages grundig virus ud-rensning med flere programmer og registrerings fejl rettes, alle browsere renses, drivers tjekkes og opdateres hvis alt for gamle, fejl i systemets start og afvikling af standard programmer rettes, maskinen rengøres for støv og stress testes mht. grafikkort, cpu, harddisk med mere. (kun 300 kr. hvis bestilles hos kunde med Hastigheds-Boost)

Prisen er kun 600 kr. + reservedele (Doktor Pakken og Nulstilling kræver ikke reservedele)

Alle opgaver skal indleveres ved Helloo.dk i Storcenter Nord, Finlandsgade 17, 8200 Århus N.

Hvis du ønsker total pris oplyst på skærm/blæser skift, skal du benytte vores kontaktformular nederst. Dog kan vi oplyse, at prisen normalt ligger et sted imellem ca. 900 og 1.200 kr. inkl. alt.

Andre opgaver udføres ikke længere af Århus PC. Opgaver bliver hentet til værksted løbende og du vil få en SMS så snart den er retur i butikken. Der kan betales med MobilePay og kontanter.

Forventet levering er 3 til 7 hverdage.


* Skal udfyldes