FIRMA LUKKET - Efter 11 gode år med mange søde kunder, har vi valgt at dreje nøglen om og fokusere på andre veje. Derfor er denne hjemmeside/domæne inkl. telefon nummer og stor kundedatabase til salg til højest bydende. Skriv til info@aarhuspc.dk for at give et tilbud. Mvh. Allan Hylbæk, Ejer af Århus PC

Del din oplevelse med andre

Du behøver blot at udfylde dit navn – ikke email og websted

Kommentar boksen er nederst på siden, du er også velkommen lige til at trykke “synes godt om”

Du må meget gerne lave en anmeldelse her på Trust Pilot

149 kommentarer “Del din oplevelse med andre

 • Super hurtig service og fin kvalitet til en god pris.
  Afleverede min bærbar computer med defekt skærm om fredagen og tirsdag kunne jeg hente den igen.

 • Jeg indsendte min Sony Vaio Pro 13 til reparation i forbindelse med en defekt blæser, og skønt den ikke kunne fikses alligevel pga. manglende reservedele (Sony Vaio findes nemlig ikke mere), havde jeg alligevel en god oplevelse. Han gav det et ihærdigt forsøg, og jeg ved, at Vaio kan være mindre end samarbejdsvillige, så der er ingen sure miner, og vi fandt en god løsning mht. pris.

  Århus PC kan varmt anbefales 🙂

 • Jeg fik super god hjælp af Aarhus PC. Allan var enormt fleksibel, så mit tastatur hurtigt blev fikset, og jeg fik computeren igen. Kan varmt anbefales!

 • Har igen fået hurtig, god, effektiv og billig service hos Aarhus PC.
  Jeg kan kun anbefale Allan og Aarhus PC på det varmeste.

 • Fik skiftet skærm på rekordtid. Hurtig, venlig og præcis ekspedition. Den kraftigste anbefaling !

 • Fik skiftet en skærm på sønnens PC. Hurtig og god service til absolut rimelige penge. At han så tilmed er en super hyggelig gut, gør jo ikke tingene ringere!!!!!

 • Klart den bedste vejledning, service og ikke mindst pris jeg har fundet i Århus! Allan er en guttermand og altid klar på at hjælpe og tilpasse reparationen til ens behov og økonomi. Kan varmt anbefales og kommer helt sikkert til at være nyttig igen 🙂

 • Hvorfor bruge dyre mellemled, samt tid i køen ved indlevering?
  Min skærm var itu og blev her repareret hurtigt og effektivt.
  Det er ikke sidste gang jeg bruger værkstedet her, da betjening og kvalitet holder hvad der loves.
  God vind fremover herfra 🙂

 • Rigtig god service og god kommunikation i forbindelse med væske i min computer. Varme anbefalinger herfra 🙂

 • Har brugt Allan/ÅrhusPC til både hard- såvel som software problemer. Disse altid løst til tiden (eller tidl.) og til en overkommelig pris, der altid har kunnet holde…..
  FiveStar kundeservice med indsigtsfulde løsninger… KAN KUN ANBEFALES !!

 • Min 3 år gamle pc var gået i krampe med en masse fejlmeddelelser, kunne ikke gå på nettet og havde problemer med firewall.
  Efter reparationen er den totalt flyvende, som var den ny – den er blevet super hurtig. Tusind tak for en super service 🙂 Vil klart anbefale Aarhus PC til alle der har brug for at få tunet pc’en 🙂

 • Jeg har flere gange benyttet mig af Allans gode PC service. Han er hjælpsom og udfører arbejdet til min fulde tilfredshed.

 • Godt produkt og meget god service på mine præmisser. Kommunikationen var venlig og rolig. Anbefaling til enhver tid.

 • Opgaven blev udført perfekt, læg dertil fantastisk service til en rigtig god pris
  Helt sikkert anbefalelsesværdigt, skulle jeg være så uheldig at der skulle ske noget med min computer igen, vil jeg helt sikkert benytte dette sted igen.

  • Min brugerprofil var blevet væk, men Allan kunne heldigvis hjælpe. Han fandt igså ud af at min pc havde virus, hvilket også blev ordnet. og så lige et nyt tastatur. Det var som at få en ny maskine hjem. Og som sædvanlig en fantastisk god service.

 • Hardwareproblem med min stationære pc. Jeg havde selv rodet rundt i den og lavet en fejl undervejs. Da jeg ikke længere kunne overskue situationen fandt jeg Aarhus pc gennem denne hjemmeside. Jeg skrev til Allan i en weekend og han svarede samme weekend. Man kan med det samme mærke at Allan var inde over og det gav for mig en sikkerhed i at min pc ikke var helt til at smide ud men at vi nok skulle finde en løsning. Han var ærlig hele vejen og da han fortalte han ikke selv kunne finde fejlen, så fik han en kollega til at kigge på den. Behandlingstiden var længere end først lovet men Allan kunne godt forstå, at det ikke var tiden der var vigtig for mig, men blot at vi fandt fejlen.

  God kontakt hele vejen igennem og super professionel. Det var også et stort plus at min computer kunne indleveres gennem Halloo og jeg kunne få den tilbage der, ellers havde jeg nok ikke kunne få Allans hjælp.

  Alt jeg kan sige er at hvis man har computerproblemer udover hvad man selv kan klare, så skriv til Allan.

 • Min computers skærm var gået i stykker, og mine forældre sagde, at det nok ville koste 2500kr. Jeg troede ikke helt på det, så jeg gik ind og researched på det. Efter noget tids søgen fandt jeg Århus Pc og tænkte at den så lovende ud. Det var den også, fordi den var billig og god. Det endte med at jeg kun skulle af med 1400kr. Jeg ville helt klart anbefale Århus pc, hvis du skal have repareret din computer :D.

 • Jeg fandt Århus PC på Google og ringede dertil, da et andet reparatørsted havde meldt ud, at reparationstiden var meget lang for en skærmudskiftning på en Asus notebook. Jeg indleverede computeren dagen efter i Aarhus C og kunne hente den inden, der var gået en uge til en helt klart billigere pris end den udmeldte pris fra det andet sted. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart benytte Århus PC en anden gang.

 • Fandt Allan via Google – ret tilfældigt – da min lokale mulighed for pc-reparation gav forskellige og meget dyre udmeldinger om reparation af skærmen på en bærbar pc.
  Reparationstiden var også mindst en uge. Og et tårnhøjt gebyr bare for at kigge på pcén og konstatere noget enhver kunne se.
  Allan svarede meget hurtigt og præcist på min forespørgsel – og tog de relevante forbehold. Da det kom til reparationen, var den hurtig, perfekt, og billig.
  Vi havde den igen indenfor en uge, selvom den skulle sendes “udenø´s”
  Det var første, men bestemt ikke sidste gang jeg bruger Allan og Aarhus PC 🙂

 • Jeg er meget tilfreds med arbejdet. Fik skiftet ud mit strømstik på min bærbare computer. Kan helt klart tænke mig at bruge Århus PC igen.

 • Jeg kan kun anbefale Allan og Århus PC. Rigtig god service og jeg har fået en velfungerende computer tilbage!

 • Min datter tabte sin PC, og da forsikringsselskabet bad om en vurdering af skaden, hjalp Allan hurtigt, effektivt og billigt med det.
  Den præcise beskrivelse gav os “totalskade-erstatning”, og selv om Allan derfor ikke skulle reparere skaden, var der alligevel service med et smil.

  Kan varmt anbefales 🙂

 • Når ens Macbook Pro er blevet ens vigtigste værktøj i studierne, og skærmen pludselig går i stykker pga en lille bule på ydersiden… så… er det ikke sjovt længere !
  Jeg søgte desperat på Google og finder AarhusPC, et stenkast fra hvor jeg bor. Kan man være så heldig ? Kan et så lille firma få så mange tilfredse kunder ?

  Med rystende hænder overdragede jeg MacBookén til Allan…
  En arbejdsuge efter fik jeg den tilbage – perfekt og i orden – og til langt under de priser jeg ellers så, andre ville gøre opgaven til !!! (Men det behøver Allan jo ikke vide)

  Jeg kan på det varmeste anbefale Allan og AarhusPC – og er nu selv en i rækken af yderst tilfredse kunder..
  Ingen tvivl om jeg har fundet min elektronik mand i Allan (og hans samarbejds partner)
  mm

 • Jeg er mere end tilfreds med Århus PC og kan varmt anbefale firmaet til alle.
  Min stationære PC var i udu (opstart og frysning af skærmbillede). Selvom “patienten” viste sig at være mere “syg” end antaget, blev fakturaen på det aftalte beløb.
  Konklusion: Allan yder en venlig og kompetent service til absolut rimelige priser.

 • fik repareret min skærm lyn hurtigt til billige penge. Det er ikke sidste gang jeg bruger denne service.
  Jeg kan varmt anbefale netop dette sted til alle!

 • Jeg fik udskiftet en skærm på min bærbare. Allan udførte arbejdet hurtigt og godt. Og til en absolut rimelig pris. Jeg har fundet min fremtidige pc-tekniker 🙂

 • Havde en PC’er som det var helt umuligt at komme i kontakt med.

  Århus PC’s helt enkle model med indlevering, reparation og afhentning – fungerer fuldstændig problemfrit… og det gør PC’en iøvrigt også igen :0)

  Kan klar anbefales.

 • Har snakket med Allan et par gange om opgaven og efterfølgende vente han tilbage, med hvad der bedst kunne betale sig.
  Super service – ham vil jeg helt sikkert både anbefale og bruge igen. Mvh Tina Dalbøge

 • Allan klarede en drilagtig virus på fornem vis, rensede for snavs.
  Laptoppen som ny igen. Sender den næste ud til samme behandling

 • Allan udskiftede skærm på bærbar computer og optimerede pc. Hurtig og kompetent. Synes at aflever ens computer til en anden person er meget tillidsfuld. Men jeg vat tryk med Allan og vil til enhver tid bruger Allan expertise igen.

 • Jeg er rigtig godt tilfreds med Århus PC. Min HD i mi n bærbar blev skiftet og win 7 indstalleret igen.
  Skrev en mail til Allan efterfølgende for at få hjælp til at åbne zip filer. Der kom et svar kortid efter på en Lørdag.
  Perfekt service. Og priserne er mere end rimelige. Kan virkelig anbefales

 • Havde søgt på nettet og set at Allan fik god kritik. Det kan jeg kun tilslutte mig. Vi fik udskiftet skærmen på vores bærbare til UG.

 • Perfekt service. Skiftede skærm i bærbar og optimerede pc. Lidt længere leveringstid end lovet, men blev orienteret undervejs og fik kompensation.

 • Allan lavede skærmene på to bærbare for mig. Begge var bedre end de orginale skærme, hvor den vinkel skærmen er synligt fra er klart udvidet.
  Samtid er han utroligt service minded og ændrede sine private planer, så jeg kunne nå at få dem dagen efter.
  Super!

 • Udskiftning af ødelagt skærm på bærbar på under 24 timer fra indleveringstidspunkt samt god service. Anbefalelsesværdigt.

 • Kun kun anbefale århus pc
  Fik virus på min pc. (ukask) Sendte en mail til Allan og svar kom hurtigt
  Allan fortalte at hvis man kun fjerner ukash er pc en meget udsat for et nyt angreb
  Så nu har den fået doktor pakken. Med opdateringer og en masse andre ting
  Så jeg vil helt klart bruge Århus pc igen

 • pc repareret og renset til fuld tilfredshed. Hurtige svar på mailen og fin service. Vi er tilfredse og vil bruge Århus PC igen en anden gang.

 • Super fin service fra start til slut.

  Løste alle problemer og gav sig god tid til at forklare hvad problemerne havde været og hvordan han havde løst det. Super fint.

  Kan klart anbefales.

 • Fantastisk service og 100% hurtig behandling. Min pc virker nu næsten som ny igen. Jeg vil helt sikkert anvende Århus PC igen!

 • Superhurtig respons på henvendelse og efterfølgende lynhurtig kundeminded service. 100 % anbefaling!

 • Fik skiftet min strømforsyning samt lavet lidt software opdateringer på min stationære PC, kunne afhentes samme dag som den blev indleveret – Super service 🙂

 • Jeg var rigtig træt af min pc, der larmede og blev så varm, at den gik ud af sig selv. Men efter at den har været i Århus PC’s kyndige hænder, er den som ny. Det skulle jeg have gjort for længe siden. Jeg kan varmt anbefale dette firma. Many many likes fra mig. 🙂

 • Af andre “pc-kloge” havde jeg fået beskeden; du skal have ny bærbar PC. Allan siger; den skal nok bare renses. Nu kører den som ny og 5 gange så hurtigt. Fantastisk service og en klog mand! TAK for hjælpen

 • Fantastisk at man i 2013 kan støde på en butik hvor begrebet ’service’ i den grad ikke er et hurraord!!

  Min søns bærbare ville ikke starte, og ud fra beskrivelsen mente Allan ikke at det lød godt.

  Han undersøgte den, og det viste sig at være bundkortet der var røget, og at reparation derfor ikke kunne betale sig. Ærgeligt, men så blev jeg da den viden klogere.

  Da jeg spurgte Allan hvad prisen var for fejlsøgningen, var svaret, at jeg ikke skulle betale når PC’eren ikke var blevet repareret!!!

  Så har man oplevet det med 🙂

  Mine varmeste anbefalinger til Allan og Aarhus PC!!

 • Allan er rigtig sød, hjælpsom og imødekommende.
  Jeg blev ringet op samme dag, som jeg havde spurgt om en pris på geninstallation af Microsoft Office og lydkort, og Allan tog imod min PC allerede senere samme dag.
  PC’en var færdig til den aftalte tid.
  Jeg kan varmt anbefale Allan og Aarhus PC 🙂

 • Super god service og arbejde som gør at min hjemme pc bare kører. Fjernet viruser , fjernet støv osv indvendig . Pc kører mere stille nu , og virker meget hurtigere end før. Absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Allan hvis jeg skulle være så uheldig og få problemer med en pc.

 • Århus PC gav for det første omgående hjælp. Jeg fik fjernet blokkerende “snavs”, og computeren fik en omfattende og grundig gennemgang og justering og fungerer nu perfect. Jeg bruger Århus PC igen!

 • Jeg fik skiftet skærmen på min Acer-bærbar
  Den bærbare var klar til afhentning blot 24 timer efter at have været indleveret – Det kalder jeg service!

 • Jeg fik renset min stationære PC for “nullermænd” både i systemet som fysisk i kabinettet. Jeg kan anbefale Alans ekspertise til alle, der som jeg absolut ikke er IT-nørder. Nu kører PC’en hurtigt og fejlfrit igen.
  Status: Fuld tilfredshed og en varm anbefaling.

 • Venlig og hurtig service.
  Fik ny skærm til bærbar HP-Pavilion
  Udførte opgaven som aftalt
  Fuld tilfredshed – kan varmt anbefales.

 • Kan varmt anbefale Allan ! Havde nogle meget vigtige billeder der ikke måtte gå tabt, da min pc døde.
  Allan fik reddet pc’en og lavet den til en meget fair pris, så jeg vil helt sikkert også bruge Århus pc næste
  gang jeg har it problemer.

 • Som altid har Allan klaret vores problemer med Pc´en.
  Afleverede den mandag eftermiddag og hentede den igen tirsdag og nu virker den igen.

 • Jeg udbreder vidt og bredt den fantastiske service jeg har fået med min pc- af Århus PC – hurtig effektiv – hjæpsom – Dejligt når nogen tager hånd om en som mig der har meget lidt forstand på teknik-

 • Min PC var ramt af Ukash-virus, som jeg ikke selv kunne få fjernet.
  Men det kunne Allan – og ved samme lejlighed blev PC’en renset m.v., så den efter et par dage i kyndige hænder, både er fri for virus og kører væsentligt hurtigere.

 • Hurtig, venlig og dygtig behandling af min computer, der var indlagt et par dage for virus.
  Den blev både hentet og bragt.
  Rigtig god service:)

 • Ny skærm til vores HP, det gik hurtigt, fik en pris og den var færdig før end beregnet. Håber ikke jeg får brug for ham igen, men skulle jeg gøre, gør jeg det trygt.

 • 23. februar 2013

  Nyt skærm til Asus pc!
  Virkelig god og reelt betjening.
  Anbefaler dig til fam. og bekendte

 • Min søns helt nye Lenovo PC blev tabt på gulvet og skærmen gik itu. Det tog kun et par dage at få den repareret hos Århus PC til en fair pris. Den har fungeret upåklageligt lige siden. Tak for det.

 • fin service, det er 2. gang vi bruger den og igen til vores fulde tilfredshed. Allan var i Århus og vi fik derfor pcen leveret nærmest til døren, tak for det.

 • Brugte Allan for første gang og har været særdeles godt tilfreds med hans virke og indsats ovenikøbet til meget favorabel pris. Meget kompetent og absolut anbefalelsesværdig

 • Jeg har været yderst tilfreds med opgaven, den er løst med fuld tilfredshed.
  Jeg har også fået en fin service og kan kun på det varmeste anbefale Allan.

 • Århus PC og deres udkørende tekniker, Jakob, hjalp mig på bedste måde. Han fandt selv en fin løsning, da han fik en forkert reservedel tilsendt. Venlig og kompetent service.

 • Omhyggelig rep af software, skånsom håndtering af billeder mv. , computeren er blevet renset for uvedkommende ting og er blevet meget hurtigere..

 • Jeg vil gerne anbefale Aarhuspc. Hurtig service og rimelige priser. Jeg vil helt sikkert bruge Allan igen, hvis jeg får problemer med PC.

 • super service. afleveret pcén om eftermiddagen. kunne afhente den dagen efter .den fik nymonteret ny skærm. asus n 73 sv. pris 1600kr… så det var billig. så den er som ny igen… alle burde tage kontak til denne forhandler….. og få deres ting lavet…. skulle have lavet pcén igemmen expert… fik af vide at det ville koste 4300kr at få lavet den….. vrøvl….. ikke sidste gang jeg har brugt denne forhandler…. hvis jeg skal have lavet noget igen

 • Hurtig og god service, godt humør og veludført arbejde.
  Hvis jeg igen har EDB-problemer, vil jeg ikke tøve med at ringe til Allan.

 • Super service. God pris. Bestemt ikke sidste gang vi vil bruge Århus PC. Kan anbefale denne service til alle. 1000 tak for hjælpen.

 • Allan er en fantastisk ung og dygtig mand.

  Min datter´s bærbare røg på gulvet (skærm ødelagt) pcen er udleveret fra hendes skole som forsøgsordning i klassen. skolen har ferie, så hvad gør man så?
  undersøgte prisen for en skærm selv 1290kr. + lev. kan godt selv lave pcer men fik et tilbud fra Allan 1400 kr. ialt så han fik tjansen. sagde til ham at han nu skulle huske at holde ferie sammen med Hans Familie da de havde ferie , og vi selv skulle på ferie.

  Jeg vil varmt anbefale Århus PC til alle at jeg kender og også andre, for service i den klasse findes der bare ikke 😉

 • Utrolig venlig og godt udført reparation. Fik skiftet en skærm på en bærbar. Alt hvad Allan lovede, holdt hele vejen. Kan varmt anbefale Århus Pc. Vil bruge Allan igen, hvis der er behov for det. 🙂

 • Allan was extremely helpful and extremely fast with his service. I got exactly what I needed help with, at a reasonable price. Plus, he didn’t mind that I don’t speak Danish at all. Highly recommended.

 • Hurtig service og gode priser.
  Kunne hente min pc allerede i samme uge, som jeg afleverede den.
  Venlig betjening.
  Vil helt klart komme her igen, hvis jeg igen har problemer med pc’en 🙂

 • Aarhus PC giver den bedste service og mest effektive udførsel af opgaven jeg nogensinde har oplevet!.
  Jeg kontaktede Allan, og han tilbød at komme forbi og hente min computer med på værksted istedet for at jeg selv skulle til at ud med den (da han bor et stykke fra mig).
  Der gik to dage og så ringede Allan om at problemet var løst og at jeg bare kunne hente den. Problemet var blevet løst, og computeren renset fuldstændig igennem, så den nu kører langt bedre end før.
  Jeg skulle dog arbejde den aften, og dagen efter, så Allan tilbød at køre forbi med min computer mens jeg var på arbejde!!! Jeg har aldrig oplevet en service og venlighed lignende!
  Så ligesom ovenstående vil jeg opsamlende skrive:
  – Fantastisk god service.
  – Billig pris på løsning af problemet.
  – Endnu engang fantastisk god service.
  – Hurtig løsning af problemet.
  Jeg vil helt sikkert bruge Aarhus PC igen, og kan varmt anbefale alle andre at benytte Aarhus PC hvis der bliver behobv for det.

 • Den bedste service jeg har oplevet længe!
  Kontaktede Allan, afleverede computeren en mandag og kunne have hentet den tirsdag, men jeg hentede den istedet onsdag, hvor jeg til min forundelse fandt ud af han ikke var hjemme. Jeg fik fat i Allan pr. telefon, og selvom han var på vej ud og se fodbold, kom han lige hjemmeom og klarede sagerne! Al respekt for god service! så opsamlende:
  – God, venlig og fleksibel service
  – God pris på reperation
  – Hurtigt ind og hurtigt ud!
  Helt klar anbefalingsværdigt!

 • Super service. Allan udførte det aftalte arbejde (skærmskift samt optimering) til aftalt tid og til min fulde tilfredshed. Også rart at blive sendt hjem med beskeden om frit at kunne kontakte Allan hvis der skulle opstå et problem efter reparationen er betryggende og er i mine øjne super “after sale service”. 🙂

 • Virkelig fin service ! Alt forløb som lovet-og meget hurtigt. Kan varmt anbefale Århus PC.

 • Hurtig service som lovet . Hvis jeg får brug for pc hjælp en a
  nden gang er det ikke sidste gang jeg har brugt Århus Pc

 • Vi anbefaler Århus PC til alle, der gider høre på os. Service i top, priser mere end rimelige. Århus PC føles for os næsten som en personlig ven. De hjælper med alt, og vi har netop købt bærbar PC fra Århus PC til en særdeles god pris. På gensyn. 😉

 • Jeg har benyttet Allan, 2 gange til udførsel af et par skift af computerskærme. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og servicen, og han er min foretrukne partner når det kommer til udskiftning af hardware.

  Jeg kan kun anbefale ham til andre.

  Mvh

  Denni Pultz Gottfredsen
  Indehaver af IT Denni

 • Jeg har været fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået. Kvaliteten er i top og der er hurtig ekspederingstid. Det tog under en uge, også havde jeg begge mine computer igen.Prisen findes ikke billigere andre steder. Det bedste af det hele er, at man ikke skal gemme alt det man har på sin computer, da Allan kan lave det hele uden, at slette ens data og billeder. Allan har været meget hjælpsom og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre.Jeg vil helt sikkert kun benytte Arhus PC fremover, når jeg skal have lavet noget ved mine computere.
  Hilsen
  Michael

 • hurtig og serviceminded ekspedition, konkurrencedygtig pris og alt i alt meget positiv oplevelse !

 • Allan har gennem en årrække løst forskellige PC problemer jeg har haft. Han er en fyr der stille og roligt løser problemerne og hans priser virker ikke urimelige. Jeg kan kun anbefale ham.

 • Jeg vil give Århus PC mine bedste anbefalinger, grundet hurtig og venlig service. Har udført det aftalte reparation med fuld tilfredshed. Prisbillig ift.større butikskæder.

 • Hurtigt, godt arbejde. En fornøjelse at have brugt Aarhus PC. Det var første gang, men jeg vil bruge dem igen, hvis det bliver nødvendigt…

 • Der er jo mange fusere rundt omkring så du står dig godt ved et øge en god servis som
  jeg har indtrykket af at du gør.
  Vedrørende rep. af pcen ser det ud til at du har ramt rigtig.Det er en hel svir for mig at det
  køre igen ,da jeg har haft problemet i ca. et år idet vi først trode at det var en virus .
  Jeg håber ikke jeg får problemer igen,men ellers ved jeg jo hvor jeg kan henvende mig.

 • Der er jo mange fusere rundt omkring så du står dig godt ved et øge en god servis som
  jeg har indtrykket af at du gør.
  Vedrørende rep. af pcen ser det ud til at du har ramt rigtig.Det er en hel svir for mig at det
  køre igen ,da jeg har haft problemet i ca. et år idet vi først trode at det var en virus .
  Jeg håber ikke jeg får problemer igen,men ellers ved jeg jo hvor jeg kan henvende mig.

 • Jeg kan varmt anbefale Aarhus PC. Har altid meget bedre priser på nyt udstyr end de store kædeforretninger, har 2 gange fået rigtige gode priser. Service er helt i top.

 • Har brugt Aarhus PC i ca. 3 år. har altid været meget tilfreds, ringer aldrig forgæves, hurtig og effektivt hjælp for at få løse det forestående problem. Kan varmt anbefale Aarhus PC, til private og firmaer.

 • Dejlig oplevelse at få repareret den bærbare. Hurtig opfølgning på pris og tidshorisont for reperation. God og seriøs kundebehandling – dejligt.

 • Jeg har flere gange haft Århus PC til at rense min computer, så den er kommet til at arbejde hurtigt igen – og jeg har altid fået en kundeminded service. Tak for det 🙂
  Inden jeg kontaktede Århus PC undersøgte jeg muligheder på markedet, og Århus PC er klart det billigste. Og så gør det jo heller ikke noget, at servicen og kvaliteten er helt i top. Tror ikke jeg kan finde et bedre alternativ end Århus PC – det kan varmt anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg får PC-hjælp af Århus PC.

 • Vi har nu gennem 3 år brugt Allan fra Århus PC, når der er opstået problemer med vores computere og vi har hver gang oplevet en god og hurtig service.
  Det er også grunden til at vi her i 2011 har valgt at tegne en serviceaftale på vores maskiner, så er vi sikker på at de altid kører optimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.