FIRMA LUKKET - Efter 11 gode år med mange søde kunder, har vi valgt at dreje nøglen om og fokusere på andre veje. Derfor er denne hjemmeside/domæne inkl. telefon nummer og stor kundedatabase til salg til højest bydende. Skriv til info@aarhuspc.dk for at give et tilbud. Mvh. Allan Hylbæk, Ejer af Århus PC

Milepæle

Strukturændring

Pr. 1 August 2018 har vi valgt at stoppe samarbejdet med Helloo udenlukkende pga. ændringer i Århus PC’s administrerende struktur og åbningstider. Dette betyder at opgaver skal indleveres efter aftale direkte til værkstedet i Harlev eller man vælger at få hentet/bragt til døren for et gebyr. Vi har været meget tilfreds med samarbejdet og opfordrer alle vores kunder med Iphones/Ipads, at benytte dem.

Indlevering i Storcenter Nord

Pr. 1 December 2015 har Helloo.dk flyttet lokale fra Østboulevarden 1, 8000 Århus C til Storcenter Nord, Finlandsgade 17, 8200 Århus N. Det betyder også at du nu kan indlevere og hente opgaver som altid hos dem der med 1.000 gratis P-pladser og med nem adgang uanset om du tager bussen, bilen eller cyklen. Vi har været meget tilfreds med samarbejdet og er glade for at kunne fortsætte med byens bedste Iphone/Ipad reparatør. Stort tillykke til Helloo.dk herfra.

Århus Kommune valgte Århus PC

Pr. 1 Januar 2014 og 3 år frem er Århus PC eneste computer service firma repræsenteret i folderen: Velkommen til område vest, som er Århus Kommunes folder om tilbud i lokalcentre osv. for ældre og pensionister. Århus PC tilbyder alle pensionister 20% rabat.

Samarbejde med Helloo.dk

Pr. 17 April 2013 har Århus PC indgået samarbejde med helloo.dk som dermed er endnu et indleveringssted med adresse på Østboulevarden 1, Århus C. Der vil være mulighed for at indlevere i deres åbningstider, der pt. er 10:00 til 17:30 alle hverdage. Forvent 2-5 dages levering alt efter opgavens art. Du vil stadigvæk kunne indlevere direkte til værkstedet i Harlev efter aftale og vil får en lidt hurtigere levering på 2-3 dage normalt.

helloo.dk er de bedste, hurtigste og billigste til at servicere kunder med Iphones, Ipads og Ipods i Århus.

Overtagelse af IT-Denni

Pr. 1 August 2012 har Århus PC overtager IT-Denni, som holdt til i Viby. Denni servicerede små 300 kunder som alle er overtaget af Århus PC. Denni kørte altid ud til sine kunder, da han ikke som os, har et decideret værksted. Disse kunder kan stadigvæk få onsite hjælp. Kontakt os for en fast pris inden vi kommer ud til dig. Servicen er mindst ligeså høj som den var før med den dygtige og vellidte Denni.

Gode sager skal støttes når muligt – Århus PC vil gerne støtte de svage i samfundet og sygdomsramte børn ligger højest på listen hos os. Vi har tidligere støttet Foreningen Ønsk, der hjælper hårdtramt syge børn med at opfylde deres inderste ønsker. Vi har også lige her i september valgt at støtte Kræftramte børn og unge via Kræftens Bekæmpelse.

Århus PC støtter kræftramte børn og unge

Århus PC støtter kræftramte børn og unge