Milepæle

Omstrukturering i Århus PC

Pr. 6 November 2017 har vi valgt, at ligge mere vægt på udkørende service og holde os til lidt færre typer reparationer. Vi har derfor valgt at fokusere på at gøre folks computere hurtigere i dagligdagen ved noget vi kalder Hastigheds-Boost, derudover et grundigt Sundheds-Tjek, som varer op til 2 timer og som mærkbart vil gøre kundens pc hurtigere. Prisen vil være 500 kr. inkl. alt og dækker beboere indenfor 30 minutters kørsel fra Banegårdspladsen, 8000 Århus C.  Strukturen betyder at telefon samtaler vil være sparsomme og tiderne booker man selv i vores nye online booking system HER. Du kan stadigvæk indlevere visse opgaver og det vil alle være direkte til vores samarbejdspartner Helloo.dk i Storcenter Nord. Du kan læse det hele HER. Vi ved, at det nærmest er umuligt at være sikker på nettet og undgå forringelse i sin pc’s tempo.. men ved 1 eller 2 besøg om året fra os, bliver dette forbedret markant!

Indlevering i Storcenter Nord

Pr. 1 December 2015 har Helloo.dk flyttet lokale fra Østboulevarden 1, 8000 Århus C til Storcenter Nord, Finlandsgade 17, 8200 Århus N. Det betyder også at du nu kan indlevere og hente opgaver som altid hos dem der med 1.000 gratis P-pladser og med nem adgang uanset om du tager bussen, bilen eller cyklen. Vi har været meget tilfreds med samarbejdet og er glade for at kunne fortsætte med byens bedste Iphone/Ipad reparatør. Stort tillykke til Helloo.dk herfra.

Århus Kommune valgte Århus PC

Pr. 1 Januar 2014 og 3 år frem er Århus PC eneste computer service firma repræsenteret i folderen: Velkommen til område vest, som er Århus Kommunes folder om tilbud i lokalcentre osv. for ældre og pensionister. Århus PC tilbyder alle pensionister 20% rabat.

Samarbejde med Helloo.dk

Pr. 17 April 2013 har Århus PC indgået samarbejde med helloo.dk som dermed er endnu et indleveringssted med adresse på Østboulevarden 1, Århus C. Der vil være mulighed for at indlevere i deres åbningstider, der pt. er 10:00 til 17:30 alle hverdage. Forvent 2-5 dages levering alt efter opgavens art. Du vil stadigvæk kunne indlevere direkte til værkstedet i Harlev efter aftale og vil får en lidt hurtigere levering på 2-3 dage normalt.

helloo.dk er de bedste, hurtigste og billigste til at servicere kunder med Iphones, Ipads og Ipods i Århus.

Overtagelse af IT-Denni

Pr. 1 August 2012 har Århus PC overtager IT-Denni, som holdt til i Viby. Denni servicerede små 300 kunder som alle er overtaget af Århus PC. Denni kørte altid ud til sine kunder, da han ikke som os, har et decideret værksted. Disse kunder kan stadigvæk få onsite hjælp. Kontakt os for en fast pris inden vi kommer ud til dig. Servicen er mindst ligeså høj som den var før med den dygtige og vellidte Denni.

Gode sager skal støttes når muligt – Århus PC vil gerne støtte de svage i samfundet og sygdomsramte børn ligger højest på listen hos os. Vi har tidligere støttet Foreningen Ønsk, der hjælper hårdtramt syge børn med at opfylde deres inderste ønsker. Vi har også lige her i september valgt at støtte Kræftramte børn og unge via Kræftens Bekæmpelse.

Århus PC støtter kræftramte børn og unge

Århus PC støtter kræftramte børn og unge